• Miriam van de Laar - Adriaans heet u van harte Welkom

  In haar praktijk Voor Balans & Bewustzijn

 • Welkom in Mijn Wereld
 •  

  Het leven is één groot avontuur en die van mij begon Zondag 7 Oktober 1979,  de 1e zondag van die maand.

  Daar was ik dan. Het verrassingselement die de naam Miriam Adriaans kreeg. Mijn komst stond niet op de planning maar ik werd met liefde ontvangen als jongste telg in een druk gezin van vijf (met mij erbij), en na een wat moeizame start mocht ik met mijn ouders mee naar huis.

  Na de eerste periode van mijn jonge leventje een “huilbaby” te zijn geweest had ik gaandeweg mijn draai weten te vinden op deze bol. Ik had een eigen wereldje gecreëerd. Speciaal voor mij alleen. Een wereld vol Magie. Zo communiceerde ik met diertjes, speelde ik met de natuurelementen (behalve vuur daar was ik bang voor) en was ik toen al gefascineerd door de maan, de sterren en de oneindigheid van het universum. Dit was mijn wereld, mijn realiteit. Hier kwamen de mooiste verhalen tot leven en beleefde ik de spannendste avonturen! 

   En zoals elk groot avontuur befaamd komen we niet zonder slag of stoot op onze bestemming aan. Je ziet het in elke avontuurlijke verhaallijn terug. Maar weet je waar ik zo blij van word? De uiteindelijke Happy End! 

  Door de jaren heen werd ik geconfronteerd met een andere realiteit. Een realiteit die totaal niet in mijn wereldje paste. Mijn wereldje raakte op de achtergrond en ik ging me aanpassen aan mijn omgeving waardoor ik langzaamaan de verbinding met mezelf en mijn ware natuur uit het oog verloor.

   De ommekeer kwam toen ik op m'n 21e het moederschap mocht omarmen. Dit was de start van een nieuw begin. 

  Wat volgde was een reis. Een innerlijke reis van bewustwording. Een reis van (h)erkenning en doorbreken van cirkels. Dit innerlijke groeiproces ging niet vanzelf en vergde veel geduld, vertrouwen en overgave van mezelf.

  Gaandeweg slaagde ik erin "obstakels" te overwinnen waardoor ik weer begon te geloven in mezelf. Stapje voor stapje maakte ik weer kennis met mezelf en (her)ontdekte de connectie met mijn kern, mijn ware natuur en mijn mediamieke gaven.

  En ik ben niet de enige...

  Langzaamaan worden er steeds meer mensen “wakker” op planeet aarde. Steeds meer mensen gaan op zoek naar zichzelf en komen weer in contact met hun ware kern en ontdekken hun eigen gaven.  Ja mooi mens we hebben allemaal onze gaven, ook jij!

  Nee ik kan niet vliegen, tenminste niet fysiek, en woon ook niet in een commune. Ik ben gewoon net als jij, werk met liefde en plezier in mijn praktijk, en zorg dagelijks voor mijn kroost.

  Mijn reis heeft heel wat stormachtige avonturen gekend, die ik met behulp van mede avonturiers heb weten te overwinnen. En elke dag is weer een nieuw avontuur welke ik bewust mag beleven.

  Ik heb geleerd op mijn ontdekkingsreis dankbaarheid te vinden in elke storm, leiderschap te omarmen en te luisteren naar mijn intuïtie. En ja ik heb ook van die baaldagen waar ik het liefst de dekens over mijn hoofd trek en die dag wil overslaan.

  Maar Hey That's Life!

  En weet je.. soms heb je gewoon even iemand nodig die met je met je meereist op jouw avontuur. Ik weet nu dat je alleen niet alle stormen kunt trotseren en dat het oké is om hulp te vragen aan een medereiziger. Engelen hebben vele vormen..... 

  Er dienen zich nog steeds avonturen aan die ik mag trotseren zolang mijn reis hier nog niet klaar is. Wat nog steeds geduld, vertrouwen en overgave vraagt van mezelf. Ze zijn inmiddels vertellers die ik met zorg en liefde mag ontvangen zodat ze kunnen transformeren en in liefde losgelaten mogen worden om anderen mee te inspireren, net zoals ik geïnspireerd raak van andermans verhalen!

  Enne...... Als ik het kan, kan jij het ook!

   

 • Geloof in jezelf !

  Misschien is het tijd om niet langer terug te kijken wat ons spijt... Misschien is het tijd om te omarmen wat ons hart verblijdt...

   Misschien is het tijd niet  langer vast te houden aan het gemis... Misschien is het tijd om even stil te staan bij wat er nu is...

   Nu is de tijd om even stil te staan bij het moment.... Om te ontdekken hoe mooi je diep van binnen werkelijk bent!

   

  Miriam