/
  • Terug naar je Ware Natuur

   In een veranderlijke wereld zoals de onze ben ik me door de jaren heen steeds meer gaan verbinden met de natuur. Zowel de natuur om me heen als mijn innerlijke natuur. Als ik mezelf in een natuurlijke omgeving begeef voel ik me thuis. Door middel van verdieping en afstemming  begint de Magie

   Magie betekent voor mij verbondenheid. De verbinding voelen met mezelf en alles om me heen. Waar verbinding wordt ervaren wordt ruimte gemaakt. Ruimte in ons hart, in ons denken, in ons hele wezen in feite. Dit vraagt om bewustwording. Bewust worden van je eigen ik, je gedachten, je patronen waarna je handelt in het dagelijks leven. 

   De natuur helpt mij om de fluisteringen van mijn ziel te horen, mezelf hiervoor open te stellen en toegang te krijgen tot mijn intuïtie.  Inmiddels ondersteun, inspireer en begeleid ik hier anderen mee die vragen hebben, inzichten en helderheid zoeken op hun pad. 

   Vaak doen we onszelf anders voor dan we werkelijk zijn of hoe we ons daadwerkelijk voelen. Ik deed jarenlang m'n stinkende best om met de meute mee te lopen en erbij te horen. Om gezien te worden en me geaccepteerd te voelen. Hoe vaak ik mezelf het "lelijke eendje" heb gevoeld....

   Dit kost veel kreum en je wordt vaak teleurgesteld als je op zoek bent naar acceptatie in de buitenwereld. Inmiddels heb ik ervaren hoeveel rust het geeft als je ervoor kiest je eigen weg te volgen en weer durft te vertrouwen op wie je bent, wie je in feite altijd al bent geweest.

   Dit neemt niet weg dat ik me nooit onzeker voel maar ik heb ervoor gekozen om mijn opgedane kennis te bundelen met mijn opgedane levenservaring en door mijn innerlijke groeiproces (weer) te vertrouwen op mijn ware natuur om een ander te ondersteunen, inspireren en begeleiden op hun (levens)pad. Dit alles vanuit een down to earth spiritualiteit. 

  • Mijn Zoektocht

   Lang dacht ik dat er iets mis met me was, ik heb zelfs gedacht dat ik gek was. Langzaamaan werd duidelijk dat ik mijn ware natuur van kinds af aan heb onderdrukt uit Angst. Angst om "anders te zijn, er niet bij te horen, uitgelachen te worden en niet begrepen.

   Hierdoor creëerde ik gaandeweg een opeenstapeling van allerlei overtuigingen in mezelf die niet hart gedragen zijn, maar juist veroordelend en negatief waren tegenover mezelf. Ik kwam steeds verder van mezelf af te staan omdat ik mijn ware natuur verloochende. Mijn hooggevoeligheid en groot inlevingsvermogen (empathie) heb ik lange tijd proberen te onderdrukken en mijn mediamieke gaven werden naar de achtergrond verdrongen. Jarenlang liep ik rond met tal van fysieke en mentale klachten waar nooit een diagnose uit voortkwam. Terwijl alles wat ik hoefde te doen was mezelf volledig te accepteren zoals ik ben, echter was ik me daar destijds niet bewust van.

   Een depressie in mijn beginjaren 20 was mijn wake up call. Dit was de start van de "zoektocht" terug naar mezelf, terug naar wie ik nu eigenlijk ben. Een pelgrimstocht die zal voortduren tot mijn tijd er voor nu op zit hier op aarde..

    Een innerlijke reis ter bevordering van mijn persoonlijke groeiproces. Dit ging niet vanzelf en vergde veel geduld,vertrouwen, overgave en compassie van mezelf. 

   Inmiddels ben ik dankbaar voor alles wat op mijn pad is gekomen. Deze levenslessen hebben me tenslotte de vrouw gemaakt die ik vandaag de dag ben. Een vrouw waar ik inmiddels trots op ben en die ik graag zie tegenwoordig. En er dienen zich nog steeds lessen aan die ik mag doorzien, doorvoelen en loslaten in liefde en licht.

   Vanuit mijn persoonlijke zoektocht is Mir's Magische Wereld dan ook geboren. Met mijn manier van werken schenk ik een moment van rust, steun, troost, hoop en inspiratie aan eenieder die hier behoefte aan heeft. Maar ook een duwtje in de rug waar nodig zodat je met vertrouwen jouw pad kan vervolgen vanuit jouw innerlijke kracht en liefde voor jezelf. Zodat ook jij jouw unieke gaven kunt gaan ontdekken! 

   En ikzelf blijf nieuwe dingen in mezelf ontdekken, diepere lagen aanraken en helen door middel van cursussen en bijeenkomsten op het gebied van zelfontwikkeling, bewustwording en stressreductie om innerlijke vrede te (blijven) ervaren. 

   Eerlijkheid en oprechtheid zijn voor mij persoonlijk van essentieel belang om een goede samenwerking te kunnen aangaan. Ik vraag dit van jou dus mag jij dit ook van mij verwachten. Als mijn intuïtie me dan ook zegt dat een andere vorm van hulpverlening voorrang mag krijgen en dat je wellicht in een later stadium bij mij aansluit zal ik dit ook kenbaar maken. 

   Oh ja voor ik het vergeet..  En dat lelijke eendje? Die groeide op tot een prachtige zwaan die haar vleugels durft te spreiden om haar schoonheid met anderen te delen om hun te laten zien hoe mooi zijzelf zijn!

   Geloof in jezelf mooi mens en laat je licht schijnen

   Neem rustig de tijd om op deze site rond te kijken en mocht je vragen hebben, wees dan zo vrij ze te stellen.