/
  • Terug naar je Ware Natuur

   Vaak doen we onszelf anders voor dan we werkelijk zijn of hoe we ons daadwerkelijk voelen. Ik deed jarenlang m'n stinkende best om met de meute mee te lopen en erbij te horen. Om gezien te worden en me geaccepteerd te voelen. Hoe vaak ik mezelf het "lelijke eendje" heb gevoeld....

   Geboren zijnde als Hoogsensitief Meisje en een groot empatisch vermogen deden me jarenlang denken dat ik gek was. Voortdurend trok ik mezelf in twijfel als ik het gevoel had dat er iets was met iemand of als er gedachten in me opkwamen die niet bleken te kloppen als ik ernaar ging vragen.. Op den duur ging ik er gewoon vanuit dat het aan mij lag. Hierdoor ging ik alleen nog maar in de buitenwereld op zoek naar bevestiging, herkenning en acceptatie en scheidde ik mezelf steeds verder van mijn ware natuur.

   Dit kostte veel kreum en ik werd vaak teleurgesteld voor mijn gevoel. Inmiddels heb ik ervaren hoeveel rust het geeft als je ervoor kiest je eigen weg te volgen en weer durft te vertrouwen op wie je bent, wie je in feite altijd al bent geweest.

   Dit neemt niet weg dat ik me nooit onzeker voel maar ik heb ervoor gekozen om mijn opgedane kennis te bundelen met mijn opgedane levenservaring en door mijn innerlijke groeiproces (weer) te vertrouwen op mijn ware natuur om een ander te ondersteunen, inspireren en te motiveren op hun (levens)pad. En vooral te doen wat ik leuk vind!

  • Het heeft me de nodige "tijd" gekost om mijn kwaliteiten, talenten en gaven te laten samensmelten om erachter te komen op wat voor manier ik dienstbaar kan zijn in deze wereld.

   Door enkel en alleen al te vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie, mezelf volledig te accepteren zoals ik ben en het feit dat ik een zorgzaam persoon ben zijn er in de loop der jaren mooie veranderingen ontstaan. Wat ooit begon als schoonheidssalon is door je jaren heen met mij meegegroeid tot de praktijk die ik vandaag de dag run. Een plek waar je  terecht kunt voor het verkrijgen van Helderheid en Inzichten in jezelf en waar zorg en aandacht duidelijk naar voren komen. 

   In een sfeervolle ambiance waar het eventjes om jou gaat en om niemand anders ter bevordering van jouw innerlijke kracht. Stap in een Wereld waar een gevoel van geborgenheid, koestering, warmte en veiligheid wordt ervaren en waar je contact maakt met je sacred nature!

    Ik heet je Welkom in Mir's Magische Wereld 

   Magische Groet Miriam