• Alles over Bewustwording, Innerlijke Rust & Balans

  Stressmanagement | Spiritualiteit | Energiewerk | Intuïtieve Ontwikkeling 

 • Vaak doen we onszelf anders voor dan we werkelijk zijn of hoe we ons daadwerkelijk voelen. Ik deed jarenlang m'n stinkende best om met de meute mee te lopen en erbij te horen. Om gezien te worden en me geaccepteerd te voelen. Hoe vaak ik mezelf het "lelijke eendje" heb gevoeld....

  Dit kost veel kreum en je wordt vaak teleurgesteld als je op zoek bent naar acceptatie in de buitenwereld. Inmiddels heb ik ervaren hoeveel rust het geeft als je ervoor kiest je eigen weg te volgen en weer durft te vertrouwen op wie je bent, wie je in feite altijd al bent geweest.

  Dit neemt niet weg dat ik me nooit onzeker voel maar ik heb ervoor gekozen om mijn opgedane kennis te bundelen met mijn opgedane levenservaring en door mijn innerlijke groeiproces (weer) te vertrouwen op mijn ware natuur om een ander te ondersteunen, inspireren en begeleiden op hun (levens)pad. Dit alles vanuit een down to earth spiritualiteit. 

  Met mijn manier van werken bied ik een moment van innerlijke rust, steun, troost en hoop aan eenieder die hier behoefte aan heeft. Maar ook een duwtje in de rug waar nodig zodat je met vertrouwen jouw pad kan vervolgen vanuit jouw innerlijke kracht en liefde voor jezelf. Zodat ook jij jouw unieke gaven kunt gaan ontdekken! 

  Eerlijkheid en oprechtheid zijn voor mij persoonlijk van essentieel belang om een goede samenwerking te kunnen aangaan. Ik vraag dit van jou dus mag jij dit ook van mij verwachten. 

  Oh ja voor ik het vergeet..  En dat lelijke eendje? Die groeide op tot een prachtige zwaan die haar vleugels durft te spreiden om haar schoonheid met anderen te delen om hun te laten zien hoe mooi zijzelf zijn!

  Geloof in jezelf mooi mens en laat je licht schijnen

  Neem rustig de tijd om op deze site rond te kijken en mocht je vragen hebben, wees dan zo vrij ze te stellen.

   

 • Geloof in jezelf !

  Misschien is het tijd om niet langer terug te kijken wat ons spijt... Misschien is het tijd om te omarmen wat ons hart verblijdt...

   Misschien is het tijd niet  langer vast te houden aan het gemis... Misschien is het tijd om even stil te staan bij wat er nu is...

   Nu is de tijd om even stil te staan bij het moment.... Om te ontdekken hoe mooi je diep van binnen werkelijk bent!

   

  Miriam