• Blessing the World with Love & Kindness

  Mir's Magische Wereld bundelt haar krachten met De Wijsheid van het Hart. Deze samenwerking zijn wij met elkaar aangegaan omdat wij beiden, ieder op onze unieke manier, werken met Rituelen van Licht.

  Rituelen van Licht kunnen energie positief in beweging zetten en wij denken dat de wereld dat op dit moment goed kan gebruiken.

  Graag delen wij onze kennis met je en nemen wij je mee in onze Rituelen van Licht. Ontdek de kracht van samenwerken als Één. 

  Doe je mee? Deelname is gratis. Klik op de onderstaande knop voor meer info en aanmelding! 

  Rituals of Light Blessing the world with Love & Kindness

 • Wie zijn wij?

 • Miriam van de Laar - Adriaans

  Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verbinden met de natuur. Zowel de natuur om me heen als mijn innerlijke natuur. Daar begint voor mij de magie. Magie betekent voor mij verbondenheid. Waar verbinding opgemerkt wordt is ruimte voelbaar. Ruimte in ons hart, in ons denken, in ons hele wezen in feite. Dit vraagt om bewustwording. De verbondenheid met de (innerlijke) natuur voelen helpt mij om de fluisteringen van mijn ziel te horen en toegang te krijgen tot mijn intuïtie.  Vanuit deze visie ondersteun, inspireer en begeleid ik anderen die vragen hebben, inzichten en helderheid zoeken op hun pad. 

   Founder Mir's Magische Wereld |Spirituele Coaching & begeleiding

 • Tamara van de Beek

  In onze snelle en drukke hedendaagse maatschappij wordt er veel aandacht besteed aan “leren” en “kennis vergaren”. Maar wie leert je om naar je hart te luisteren? Wie leert je om gewoon te voelen in plaats van over alles na te denken en te willen controleren? Denken & doen is belangrijker geworden dan voelen & zijn. Een maatschappij die vergeten is hoe te leven in harmonie met de Goddelijke Vrouwelijke Energie. Afgesneden van de enige bron die kan genezen, voeden, transformeren en het nieuwe kan baren.  Het hart.

  Founder de wijsheid van het hart | Spirituele & Energetische Coaching