• Ontdek jouw Spiritualiteit!

  Leven vanuit meer innerlijke rust. Vertrouwen op wat is en je eigen pad volgen. Dit geeft zoveel meer rust en ruimte in je systeem. 

  Herken jij het ook dat je hoofd soms overloopt met allerlei gedachten? En vind je het lastig om nee te zeggen omdat je dan iemand teleur stelt?. Waarom doen we toch ons uiterste best om ervoor te zorgen dat we iedereen behagen, behalve onszelf?!

  Dit komt omdat we over het algemeen meer in contact zijn met ons hoofd en ons denken, dan met ons hart.

  Het denken staat vol van oordelen en aannames en wordt veelal geregeerd door angst. Het zoekt controle, houvast en zekerheid. Het hoofd wil weten en dingen vooruit plannen. Het zorgt ervoor dat je altijd in de doe-modus zit. 

  Dit kan een gevoel van innerlijke onrust oproepen, een gevoel van "op zoek" te zijn. Vanuit die onrust kun je de neiging hebben om in de buitenwereld te zoeken naar bevestiging, erkenning, of acceptatie.

  Het hart kent vaak een ander tempo. Vertraagt liever. Wil zich richten op zaken die er werkelijk toe doen. Zoekt verbinding. Wil kunnen rusten in vertrouwen.

  Een spiritueel consult laat je weer kennis maken met jouw unieke energie welke verbonden is met onzelfzuchtigheid, mededogen en idealisme. Je wordt bewust van je innerlijke kracht, innerlijke wijsheid, verantwoordelijkheid, creatieve energie, loyaliteit, vrijheid en tolerantie.

  Soorten Consulten