• Miriam van de Laar - Adriaans heet u van harte Welkom

  In haar praktijk Voor Balans & Bewustzijn

 • Mir’s Magische Wandeling
 • Ontdek de Magie van Moeder Natuur!

  Op dagen dat ik veel aan m'n hoofd heb trek in mijn wandelschoenen aan en ga met onze hond op avontuur. De natuur helpt mij zaken weer op orde te stellen, mijn hoofd leeg te maken en meer ruimte in mijn systeem te krijgen.

  De ene keer met wat traantjes, de andere keer met kinderlijke verwondering van al het moois wat moeder natuur te bieden heeft.

  Door te wandelen in een natuurlijke, rustige omgeving kunnen mijn gedachten tot rust komen en zet ik mijzelf zowel letterlijk als figuurlijk in beweging. Ik laat even alle hectiek achter me en focus me volledig op mezelf. 

  De natuur-spirits laten me zien waar ik sta en welke stappen ik mag ondernemen, of juist even geen actie hoef te ondernemen. Ze troosten,stellen gerust en laten vaak inzien dat het allemaal niet zo dramatisch is dan het lijkt in mijn hoofd.

  Wonderbaarlijk als je eenmaal de taal van moeder natuur leert spreken. 

  Heb jij ook weleens het gevoel dat je gewoon even de ruimte wilt voor jezelf?, even meer lucht wilt hebben?. Even weg van de alledaagse drukte. Ik laat je graag zien en ervaren wat moeder natuur jou te zeggen heeft. Als je haar taal leert begrijpen kun je dit zelf ook in jouw leven integreren. 

  Samen wandelen we een stuk op en geven ons over aan de liefdevolle verzorging van moeder natuur. Ik kijk samen met je naar jouw vraagstukken vanuit een liefdevolle neutrale blik, een scherp oog en een luisterend oor. Moeder natuur is als het ware een spiegel en helpt bij het verkrijgen van inzichten in jezelf.

 • Praktische informatie

  Helmond heeft meerdere mooie wandel locaties. In Mierlo Hout ligt een bos- en natuurgebied het Groot Goor genaamd. Het gebied is een gewaardeerde wandelgelegenheid.

  Nabij het centrum van Helmond ligt een voormalig natuurgebied de Warande genaamd. Een wandelpark met een rijke Historie.

  Afhankelijk o.a. vanwaar je vandaan komt  en persoonlijke voorkeur kiezen we  één van deze locaties uit om in verbinding te komen met moeder Natuur en onszelf!

  • Zorg voor goede wandelschoenen en (regen)kleding
  • De Wandeling duurt zo'n 90 minuten.
  • De kosten bedragen € 99- per sessie.