• Kostbaar is de Wijsheid die door Ervaring wordt Verkregen

 • Mijn Wereld

 • Het leven is één groot avontuur. Elke dag weer. 

  Avonturen die ons de wijsheid en kennis geven op weg naar ons ware zelf. En zoals elk groot avontuur befaamd komen we niet zonder slag of stoot op onze bestemming aan. Je ziet het in elke avontuurlijke verhaallijn terug. Maar weet je waar ik zo blij van word? Het uiteindelijke Happy End! 

  Dit ging bij mij ook niet zonder slag of stoot. Frustraties, ongeduld, schaamte, angst en verdriet remden me af op weg naar mijn ware zelf. In het begin geheel onbewust maar gedurende de reis werd ik bewust van mezelf, mijn handelen en mijn gedachtegangen. Ik begon dingen te doorzien, herkende oude patronen en kreeg een andere kijk op mezelf en alles om me heen. 

  Totdat alle puzzelstukjes op z’n plek vielen. Er werden dingen duidelijk waar ik voorheen geen vat op kreeg. Ik begreep ineens het grotere plaatje. En dit alles zonder er een oordeel over te hebben, geen mening aan te hangen. Alleen maar dankbaarheid en liefdevolle gevoelens speelden in me op ten opzichte van mezelf en alles om me heen. Zo bijzonder, een waar geschenk. Het harde werk heeft z’n vruchten afgeworpen. Eindelijk dacht ik bij mezelf terwijl tranen over me gezicht rolde, tranen van dankbaarheid. ik gaf me over aan het moment en alles mocht er zijn…

  Klinkt te mooi om waar te zijn he? Maar het is toch echt waargebeurd. En ik ben niet de enige...

  Langzaamaan worden er steeds meer mensen “wakker” op planeet aarde. Steeds meer mensen worden zich bewust van zichzelf en maken weer contact met hun authentieke zelf, met hun ziel. Ze gaan bezield leven. 

  Nee ik kan niet vliegen, tenminste niet fysiek, en woon ook niet in een commune. Ik ben gewoon net als jij.  Ik ga elke dag naar mijn werk, ik doe het huishouden en de was.

  En nee dit is niet vanzelf gegaan. Mijn reis heeft heel wat stormachtige avonturen gekend, die ik met behulp van mede avonturiers heb weten te overwinnen. En elke dag is weer een nieuw avontuur die ik bewust mag beleven.

  Het verschil is dat ik heb geleerd op mijn ontdekkingsreis om alles te benaderen met een neutrale, liefdevolle blik. Positieve intenties te stellen, dankbaarheid te vinden in elke storm en te luisteren naar mijn intuïtie. En ja ik heb ook van die baaldagen waar ik het liefst de dekens over mijn hoofd trek en die dag wil overslaan.

  Maar Hey That's Life!

  Weet je.. soms heb je gewoon even iemand nodig die met je met je meereist op jouw avontuur. Ik weet nu dat je alleen niet alle stormen kunt trotseren en dat het oke is om hulp te vragen aan een medereiziger. Engelen hebben vele vormen..... 

  De reeds beleefde avonturen die ik onderweg ben tegengekomen neem ik mee om anderen te inspireren, net zoals ik geïnspireerd raak van andermans verhalen.

  Er dienen zich nog steeds avonturen die ik mag trotseren aan zolang mijn reis hier nog niet klaar is. Wat nog steeds geduld, vertrouwen en compassie vergt van mezelf. Ze zijn inmiddels vertellers die ik met zorg en liefde mag ontvangen zodat ze kunnen transformeren en in liefde losgelaten mogen worden.


  Liefdevolle groet
  Miriam

   

 • Miriam van de Laar - Adriaans

   Ik inspireer mezelf en anderen in de reis naar zichzelf. Ik motiveer anderen in hun zoektocht naar hun authentieke zelf. Ik begeleid en maak wakker vanuit zachtheid en compassie. Ik breng heling en zorg voor innerlijke groei.
  Het is NU het moment om jouw mooiste leven te leiden en niet morgen of later. En die verandering begint bij jezelf, alleen jij kunt dit doen. Dit is super spannend! Ik weet er alles van. Ik heb ook ooit de sprong in het diepe gewaagd. En het heeft mijn leven veranderd!

×

Hallo!

Stel gerust je vragen via Whatsapp of stuur een email naar: info@mirsmagischewereld.nl

×