• Bedenk jezelf dat je altijd een keuze hebt

  Soms lopen de dingen anders dan geland. Zo had ik laatst een sessie staan voor de Reiki Healing. Ik had me 's ochtends even afgestemd om in te voelen en daar kreeg ik al mooie dingen op binnen waar we mee aan de slag zouden kunnen gaan die avond.

  Later die dag toen ik alles klaar ging maken voor de daadwerkelijke behandeling kon ik op de een of andere manier geen goed contact meer maken met cliënt.  Go with the flow, we zien het zometeen wel dacht ik bij mezelf. De tijd verstreek maar geen cliënt. Mijn gevoel gaf me reeds te kennen, echter begreep ik niet waarom ik nauwelijks contact kreeg met de persoon in kwestie.

  Het telefoongesprek wat daarop volgde verklaarde een heleboel. Cliënt was het glad vergeten, en had zich begraven in het werk. Daarnaast speelde nog andere dingen een rol waardoor ik begreep dat ik geen connectie had gekregen op dat moment.

  Maar de behandeling ging dus niet door.....

  Wat ik hiermee wil zeggen is dat op het moment dat dingen dan verwacht bedenk je dan altijd dat je een keuze hebt hoe hier mee om te gaan. Het wel bekende gezegde;  is je glas is halfvol of half leeg past hier mooi bij......

  Op het moment dat je gefrustreerd raakt, teleurgesteld of boos is voor jou het glas half leeg en begeef je in een lagere energetische trillingswaarde. Dit gebeurd geheel onbewust en is een veelvoorkomende reactie... Op het moment dat je je bewust wordt dat je hier een keuze in hebt kun je de situatie ombuigen naar een hogere trilling die een ander gevoel achterlaat in je systeem.

  Ik heb geleerd om elk avontuur (situatie die zich aandient) neutraal te bekijken met positiviteit en medeleven. Je verwachtingen loslaten leidt er ook toe dat je niet gefrustreerd of teleurgesteld raakt. Maar goed we zijn allemaal mensen en ik zou jokken als totaal geen verwachtingen heb hoor. En ook bij mij is op een klote dag het glas weleens half leeg, eerlijk is eerlijk. Maar ook hier geld dat principe van ombuigen weer.

  Omdat ik er bewust voor heb gekozen (in die één tiende van een seconde toen ik daadwerkelijk te horen kreeg dat de afspraak niet door ging) om de situatie positief en medelevend te benaderen heeft dit geleid tot een heel bijzonder telefonisch consult waar mooie boodschappen uit voort kwamen uit de lichtwereld doordat alles ging stromen vanuit die hogere trillingsenergie. 

  En de afspraak? .... Die hebben we verzet ;)

  Bedenk dat je altijd, echt altijd een keuze hebt. 

  • Laat verwachtingen los
  • Haal uit elke negatieve ervaring iets positiefs
  • Wees vriendelijk en verdraagzaam naar jezelf en de ander
  • Neem een moment om tot rust te komen door een paar keer diep te ademen of tel even tot 10

  Vind je dit best spannend? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik ben er voor je om te kijken hoe jij de start kunt maken met jouw avontuur!  Klik Hier voor de contactpagina en wellicht zie ik je binnenkort in Mir's Magische Wereld!