• Kostbaar is de Wijsheid die door Ervaring wordt Verkregen

 • Natuurcoaching

 • Meet the Spirits of Nature

  Heb jij ook weleens het gevoel dat je gewoon even de ruimte wilt voor jezelf?, even meer lucht wilt hebben?. Herken jij het ook dat je hoofd soms overloopt met allerlei gedachten? En vind je het lastig om nee te zeggen omdat je dan iemand teleur stelt?. Waarom doen we toch ons uiterste best om ervoor te zorgen dat we iedereen behagen, behalve onszelf?!

  Dit komt omdat we over het algemeen meer in contact zijn met ons hoofd en ons denken, dan met ons hart.

  Het denken staat vol van oordelen en aannames en wordt veelal geregeerd door angst. Het zoekt controle, houvast en zekerheid. Het hoofd wil weten en dingen vooruit plannen. Het zorgt ervoor dat je altijd in de doe-modus zit. 

  Dit kan een gevoel van innerlijke onrust oproepen, een gevoel van "op zoek" te zijn. Vanuit die onrust kun je de neiging hebben om in de buitenwereld te zoeken naar bevestiging, erkenning, of acceptatie.

  Het hart kent vaak een ander tempo. Vertraagt liever. Wil zich richten op zaken die er werkelijk toe doen. Zoekt verbinding. Wil kunnen rusten in vertrouwen.

  Om de verbinding met jezelf weer te ervaren laat ik me hierbij inspireren door de natuur. De natuur zorgt voor ruimte en meer lucht zowel letterlijk als figuurlijk. Samen met jou wandelen we een stuk op en geven ons over aan de liefdevolle verzorging van moeder aarde. Ik kijk samen met je naar jouw vraagstukken vanuit een liefdevolle neutrale blik, een scherp oog en een luisterend oor.

  Natuurcoaching is een krachtige vorm van coaching. De natuur is als het ware een spiegel en helpt bij het verkrijgen van inzichten in jezelf. Door de rust en stilte in de natuur maak je beter contact met jezelf. Je komt uit je hoofd en je maakt weer verbinding met je hart en gevoel. Met natuurcoaching kom je ook echt in beweging. Je wisselt wandelen en stilstaan af. Door wat je tegen komt in de natuur, kom je tot de kern van jouw thema op dit moment.

 • Difficult Roads often lead to

  Beautiful Destinations

 • Praktische informatie

  In Mierlo Hout ligt een bos- en natuurgebied het Groot Goor genaamd. Het gebied is een gewaardeerde wandelgelegenheid. Hier wandel ik meestal tijdens een natuur coaching.

  • Zorg voor goede wandelschoenen en (regen)kleding
  • De Wandeling duurt zo'n 90 minuten.
  • De kosten bedragen € 99- per sessie.
  • Kies je voor een voordeelpakket welke uit 4 sessies bestaat betaal je slechts € 299,- i.p.v. € 396- 
  • (Het voordeelpakket is 1 jaar geldig)
×

Hallo!

Stel gerust je vragen via Whatsapp of stuur een email naar: info@mirsmagischewereld.nl

×