• Kostbaar is de Wijsheid die door Ervaring wordt Verkregen

 • Gratis kennismakingsgesprek Reiki Healing

 • Wat goed dat je Ja zegt tegen jezelf, daar mag je trots op zijn! Ik kijk graag samen met jou  hoe jij stappen kunt gaan maken met jou persoonlijk avontuur! Plan vrijblijvend je afspraak in met mij voor een gratis persoonlijk gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten.

  Eerlijkheid en oprechtheid zijn voor mij persoonlijk van essentieel belang om een goede samenwerking te kunnen aangaan. Ik vraag dit van jou dus mag jij dit ook van mij verwachten.

  Wanneer mijn intuïtie mij vertelt dat het voor jou op dit moment van belang is om een andere  behandelmethode of vorm van hulpverlening voorrang te mogen geven, dan zal dit in het intake gesprek kenbaar gemaakt worden.  Jij bent uiteraard vrij om zelf de keuze te maken wat je hiermee doet. 

  Hartelijk dank voor het vertrouwen in Mir's Magische Wereld!

  Liefs Miriam

 • Versturen 

×

Hallo!

Stel gerust je vragen via Whatsapp of stuur een email naar: info@mirsmagischewereld.nl

×